Triathlon Vereniging Spijkenisse 1990

Onze vereniging is opgericht op 5 januari 1990. We hadden in 2020 dus weer een jubileum te vieren. We zijn een actieve vereniging waar de leden elkaar zien voor, tijdens en na vaste trainingsuren. Zo zien we elkaar geregeld met wedstrijden, doen we mee met de Divisiewedstrijden van de NTB, hebben we de jaarlijkse familiedag, de clubcompetitie, het jaarlijkse ATB weekend in de Ardennen, de mannen en vrouwenuitjes en uiteindelijk ontstaan er natuurlijk vriendschappen.

TVS ’90 heeft flink wat jeugdleden, bijna 20 procent van onze leden is jonger dan 20! Daardoor zijn wij al jaren een officiële NTB Opleidingsvereniging en daar zijn wij beretrots op. Andere opleidingsverenigingen zijn Twente, Groningen, Almere en Aalsmeer.

Als Opleidingsvereniging verzorgen we jaarlijks 24 regiotrainingen voor de (talentvolle) jeugd, waarmee jeugdige atleten in aanraking kunnen komen met de triathlon. Daarnaast hebben we op 19 april 2015 in samenwerking met de NTB een regionale talentendag georganiseerd.

De jeugd van TVS ’90 heeft ook haar eigen activiteiten, zo wordt er ook buiten het sporten om afgesproken voor bijvoorbeeld de bioscoop, lasergamen, etc.

Dat ook de andere leden binnen TVS ’90 de jeugd een warm hart toedragen blijkt wel uit het feit dat er veel vrijwilligers mee hebben geholpen bij de Scholentriathlon van het Scala college. Dit was een voorproefje van de Scholentriathlon die we in het jubileumjaar 2015 voor de Middelbare Scholen in Spijkenisse en Hoogvliet ook hebben georganiseerd. Dit feestje hebben we in 2016 en 2017 mogen herhalen.

Lidmaatschap (tarieven 2023)

Om te kijken of je de sport leuk vindt kun je sowieso een maand lang gratis meetrainen. Zo zit je nergens gelijk aan vast. Indien je daarna echt lid wil worden gelden de volgende bedragen.

  • Zwem / Fiets / Looplid, prijs per kwartaal € 60,60
  • Fiets- / Looplid, prijs per kwartaal € 40,50
  • Studentenlid, per kwartaal € 37,50
  • Jeugdlid t/m 16 jaar, prijs per kwartaal € 23,25

Naast het lidmaatschap van de club hebben alle leden van de NTB een Basislidmaatschap nodig. Dit is inclusief het bondsmagazine ‘Transition’. Je kunt daarnaast ook een Atletenlicentie nemen. Naar gelang de licentie die je hebt wordt de prijs van deelname aan een wedstrijd bepaald. Doe je minimaal drie wedstrijden per jaar dan ben je met een Atletenlicentie meestal goedkoper uit.

Kosten lidmaatschap NTB 2023:

  • NTB Basislidmaatschap vanaf 20 jaar € 44,25
  • NTB Basislidmaatschap vanaf 20 jaar € 44,25 + Atletenlicentie € 31,50 =  € 75,75 (Atletenlicentie zelf jaarlijks verlengen).
  • Jeugdleden tot 19 jaar € 31,50 (incl. gratis Atletenlicentie)

Leden tot 19 jaar ontvangen automatisch een gratis Atletenlicentie.
Leden die kiezen voor alleen een Basislidmaatschap betalen bij deelname aan wedstrijden apart voor een Daglicentie.
Meerdere leden op één adres krijgen €8,- korting i.v.m. één bondsmagazine ‘Transition’ op dat adres.

Bij inschrijving vanaf 1 september krijg je 50% korting op de licentiekosten. Bij inschrijving vanaf 1 november 75% korting.

Voor meer informatie klik hier om door te gaan naar de NTB website.

TVS ’90 is een vereniging die leden van alle niveaus verwelkomt. Het gaat om het feit dat je lekker bezig bent, je plezier beleeft en mensen leert kennen. Er ligt geen druk op je schouders om met wedstrijden mee te doen of iets dergelijks. Hardlopen en fietsen trainen we op een dermate manier dat niemand achterblijft. Schuw dus niet en kom eens een training meedoen.

Ledenadministratie
Edgar Willemse
E-mail: ledenadministratie@tvs90.nl

Contributie naar
Penningmeester TVS ‘90
IBAN NL40INGB0006065389
o.v.v. contributie

Inschrijfformulier TVS'90

LET OP!! VANAF 2021 MOET JE EEN ATLETENLICENTIE JAARLIJKS ZELF VERLENGEN EN DIRECT ZELF TE BETALEN.
DD/MM/YYYY