Als vereniging willen we graag in beweging blijven. Blijven doen wat we goed doen, maar daarnaast ook veranderen waar dat nodig lijkt. Omdat we eigenlijk maar een samengeraapt groepje mensen zijn, met allemaal andere behoeften, is het belangrijk dat we zo nu en dan een beeld hebben van wat onze groep nou eigenlijk vindt.

Via deze enquete hopen we de geluiden uit onze vereniging bij de juiste mensen te krijgen. We hopen dat je naast alle tijd die je al kwijt bent aan de sport, ook wat tijd kan maken voor het invullen van deze vragen. Met deze antwoorden kunnen we namelijk de trainingen beter afstemmen op de wens van onze atleten (op jou!), de evenementen verbeteren, en hopelijk als bestuur dezelfde kant op wijzen als de rest van de club.

De enquete bestaat uit 3 losse onderdelen, die allemaal los ingevuld kunnen worden. Alle enquetes zijn volledig anoniem (tenzij je je naam in een antwoord opschrijft…).  Het eerste onderdeel heeft betrekking tot de trainingen. Het tweede onderdeel heeft betrekking tot de evenementen en het derde deel heeft betrekking tot het bestuur. Onderaan elke enquete heb je een “verzend” knop.  Onze ervaring leert dat het niet meer dan 10 minuten duurt om alle vragen in te vullen.

Enquete Trainingen

Dit was het eind van het eerste deel. Vergeet niet je resultaten te versturen met de knop hierboven!

Enquete Evenementen

Dit was het eind van het tweede deel. Vergeet niet je resultaten te versturen met de knop hierboven!

Enquete Bestuur

Dit was het eind van het derde deel. Vergeet niet je resultaten te versturen met de knop hierboven!