Derde clubcompetitie, Tijdrit!

Bij de clubcompetitie worden 6 laagdrempelige “Wedstrijden” georganiseerd. Plezier is hier minstens zo belangrijk als de prestatie. In deze reeks wedstrijden wordt gestreden om 2 felbegeerde prijzen: Clubkampioen(e) en beste voorspeller van de eindtijd.

Kosten: Gratis voor iedereen

Afstand: 9 km fietsen.

Inschrijven kan vanaf 18:45 op locatie. De eerste start is om 19:30.

 

Trainingsweekend 2017

Ook dit jaar wordt er weer een trainingsweekend georganiseerd. We zijn nog hard aan het zoeken naar een geschikte locatie, dus daar kunnen we nog niet veel over kwijt. We kunnen wel alvast een tip meegeven: ZAND!

Daarnaast wordt het programma iets aangepast ten opzichte van de afgelopen jaren: Iets meer gerichte trainingen dan afgelopen jaar. Zorg dus dat je goed in vorm bent!

 

100×100

Op zaterdag 7 januari om 13:30  kan je het jaar sportief beginnen met de 100 x 100 meter zwem challenge.

Deelnemen kan individueel of per team, waarbij ieder lid van het team een aantal 100 meters voor zijn rekening neemt.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Cris Rosmolen,  c_rossmolen@hotmail.com

Lunchlezing Trainingsplan 2016

Op 27 februari kan onder het genot van een broodje gekeken worden naar een interactieve lunchlezing over het trainingsplan van 2016. De trainers leggen hier de basis van de trainingen uit en geven uitleg over de techniek van elk onderdeel.

Heb je vragen over de trainingen? Tips of opmerkingen? Kom dan vooral langs!

Familiedag

Misschien wel het gezelligste evenement is de familiedag. Deze traditie vindt zoals de meeste jaren plaats in het weekend na de hele van Almere. Maak samen met twee vrienden of familieleden een estafetteteam, en doe met hen een heuse mini-triathlon. Zo kunnen zei ook eens ervaren wat er zo mooi is aan deze sport! Na afloop is er uiteraard weer een hapje eten en worden de nieuwe clubkampioenen gehuldigd.

Scholentriathlon

Vorig jaar was de scholentriathlon een groot succes: Het burgerinitiatief van Hoogvliet, en met 600 deelnemers de grootste scholentriathlon van Nederland! De tweede editie van de scholentriathlon speelt zich dit jaar af in Spijkenisse.

Welke school gaat dit jaar met de bokaal naar huis?

Trainingsweekend

Dit weekend is dé ideale voorbereiding voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Naast een vol programma aan trainingen, eten, rust, trainingen, rust, trainingen en andere leuke dingen, belooft het weer een gezellig weekend te worden!

Inschrijven kan via : evenementen@tvs90.nl