Wedstrijden
Wedstrijden zijn een leuke manier om je ontwikkeling als triatleet te volgen. Of je nu voor een top 10 klassering gaat of dat je gewoon lekker bezig wil zijn. TVS ’90 leden reizen binnen- en buitenland af om met wedstrijden deel te nemen. Het is dan ook mooi om al dat oranje voorbij te zien fietsen en lopen als toeschouwer. Enkele populaire wedstrijden zijn Oud Gastel, Binnenmaas en natuurlijk de triathlon van Spijkenisse! Zie Wedstrijden-elders voor een overzicht van wedstrijden met TVS-deelname. Voor de verschillende wedstrijdafstanden kun je op Meer weten over triathlon terecht.

Divisiewedstrijden
TVS ’90 doet ook mee met drie teams in de divisiewedstrijden van de Nederlandse Triathlon Bond. Er is één herenteam vertegenwoordigd in de 2e divisie. Dit team is gericht op promotie naar de 1e divisie. Daarnaast is er een damesteam dat in 2015 voor het eerst deelnam in de 2e divisie. Daar wilden ze vooral ervaren hoe triathlon in teamverband werkt. Dat ging goed en in 2016 komen ze uit in de 1e divisie! Als laatste is er nog een herenteam in de 3e divisie. Dit is voor atleten die de sfeer van de teamcompetitie willen meemaken maar in een meer recreatieve sfeer.

Eigen wedstrijden
TVS ’90 organiseert ook diverse wedstrijden in clubverband (waar buitenstaanders trouwens gewoon mee mogen doen). Allereerst de clubcompetitie bestaande uit zes wedstrijden. Te weten een testloop over 5 kilometer, een run-bike-run, een tijdrit op de baan, een zwemloop, een zwemwedstrijd en de mini-triathlon! Daarnaast organiseren we de jaarlijkse kerstcross op 2e kerstdag. Een evenement wat elk jaar weer veel deelnemers kent. En als laatste maar zeker niet minst belangrijke hebben we de familiedag. Op deze dag doen teams bestaande uit familie en/of vrienden mee van alle leeftijden. Een zeer leuk evenement.