Almere 2012 – Marcel Memorial

201209 team100 finishZaterdag hebben wij met een groep van 10 als eerbetoon aan Marcel, in estafettevorm, de Triatlon van Almere volbracht!
Alles en iedereen heeft er aan meegewerkt om deze dag geweldig te laten verlopen.
De hele dag mooi weer, de organisatie die ons geweldig van dienst is geweest, de saamhorigheid en inzet van ons allen, de support langs het parkoers, het was echt fantastisch!  Vroeg in de ochtend met zijn allen verzameld en het verloop van de dag met zijn allen zo intens doorgemaakt met heel veel plezier en af en toe een traan.
Vertrokken op een schema van 9 uur 36 minuten, zijn wij binnengekomen in een tijd van 9 uur 24 minuten. Vooraf gedacht dat de tijd wel erg scherp gesteld was maar iedereen steeg boven zichzelf uit waardoor we zelfs nog 12 minuten afknabbelden van onze streeftijd.
Tevens zet dit de prestatie, die Marcel leverde toen hij Nederlands kampioen werd, in het juiste daglicht. Ondanks onze snelle tijd was Marcel, in zijn uppie, nog 3 minuten sneller dan wij met zijn tienen.
De finish zal voor altijd in mijn geheugen blijven, met zijn allen over de eindstreep in een shirt met afbeeldingen van Marcel. Nance, John met zijn dochters Kim en Sem voorop en wij daar achter, een zeer emotioneel moment!
Uiteindelijk hebben we de dag afgesloten met een gezellig etentje. Graag wil ik iedereen namens Marcel bedanken voor zijn inzet voor het zo succesvolle verloop van deze zeer gedenkwaardige dag!  Wat een prachtig afscheid met zo’n mooie groep!!

Team Marcel is gefinisht in 9 uur 24 min.

– Ed Erkelens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *