Jaarplanning 2015

Beste Leden,

Het afgelopen jaar is de vereniging behoorlijk veranderd in professionele zin maar ook wij als trainers hebben niet stil gezeten. Wat kunnen we nog meer voor jullie betekenen? Deels hebben jullie dit gemerkt in dat Jeroen en Arie de trainersopleiding zijn gaan doen, ook zijn er voor het eerst specifieke buitenwatertrainingen gegeven, wisseltrainingen etc.

Wat wel geconstateerd is dat sommige onder ons blijkbaar denken dat je van altijd hard trainen sneller zou moeten worden, dit is niet waar. Om jullie op weg te helpen hebben wij een jaarplanning opgesteld waarin geperiodiseerd wordt naar wedstrijden waar velen van ons heen gaan.

Wat concreet inhoudt dat je een goede opbouw in duur en intensiteit krijgt, de trainingszones voor de hartslagmeter per training zijn bekend waardoor je dus altijd optimaal kan trainen en nooit te hard kan gaan.

Een jaarplanning bestaat uit diverse perioden waarin vooral aan duurvermogen wordt gewerkt en naarmate de wedstrijd er aan komt de intensiteit juist toeneemt. Op deze manier willen we jullie helpen in je opbouw naar een wedstrijd.

Mocht je vragen hebben kun je Marcel, Arie Pellekooren, Henk, Jeroen, Joop en Arie van der Kuil altijd benaderen.

De trainers.

Jaarplanning TVS90 – website

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *