Politietriathlon Spijkenisse 2014

foto’s Kim v’t Verlaat

De dag waar ik al maandenlang naar uitkeek, mijn herintreden op de triathlon.

Het zwemmen ging prima, tevreden over de tijd, vergelijkbaar met zwemtijden 2 jaar terug. Het fietsen ging niet lekker, kwam niet in mijn ritme. Het lopen ging volgens verwachting. Heel veel aanmoedigingen onderweg gehad.

Na de finish even bijkomen, maar niet kapot. Kon de 5 km nog regelmatig lopen. Ik was nog lang niet de laatste.

12 minuten achter Yvonne, dus voorlopig geen Hijdra-battle. Dat was trouwens altijd al moeilijk. Moet je maar eens achter iemand lopen die aan negatieve splits doet! Yvonne was wat dat betreft weer lekker bezig: haar 5 kmtijden waren: 5:44; 5:29; 5:27; 5:23 en 5:05!

Zeer tevreden over mijn optreden. Op naar mijn volgende optreden: de RunningPointcross in oktober. Want deze winter gaat er gecrosst worden!

Henk Hijdra

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *