Rotterdam marathon 2014

Op weg naar de finish… M’n 25e marathon en nog nooit zo vlak gelopen, de tweede helft een minuutje langzamer als de eerste.. Heerlijk ontspannen gelopen en in m’n 5e tijd ooit gefinisht in 3u26m58. Heel tevreden dus… Alle supporters die ik wel heb gezien, maar ook degene die ik gemist heb… Bedankt!
Nu uitrusten en op naar de Salzburg Marathon

Jeroen


Marathon uitgelopen in 3.36. Lekker gelopen, niet te gek gedaan! Na 27 km merkte ik toch wel dat het gebrek aan duurtrainingen mij opbrak. Tempo zakte en de beentjes werden steeds gevoeliger. Uiteindelijk toch vrij fit gefinished. Super tevreden! Alle supporters bedankt voor alle hartstochtelijke aanmoedigingen!

Ed


Was m’n jubileum marathon vorig jaar niet zo’n succes, qua eindtijd…..dit jaar had ik door omstandigheden wat tijd over om te trainen, zodoende kon ik een goede basis leggen voor een wat aansprekender resultaat. Twee keer eerder heb ik geprobeerd om in Rotterdam eens binnen de 3:30 uur te finishen (2008: 3:30:12 en 2010: 3:30:40), dat moest nu maar eens echt gebeuren. Na een reeks hele leuke resultaten in loopjes op de weg en in de blubber in de afgelopen maanden, waren de verwachtingen bij velen hoog gespannen…..als je die tijden door rekent, zou ik op de marathon toch wel 3:15 uur moeten kunnen lopen, pffff! Met die druk op de schouders heb ik vorige week met Joop van Lammeren uiteindelijk besloten om iets behoudender te gaan lopen en op pad te gaan voor 3:20 uur…..en zo geschiede! De verwachtingen waren helemaal niet onterecht, want vandaag liep ik, met heel veel dank aan Joop voor het “haaswerk”, dat PR uit 2008 aan snot, in een (netto) eindtijd van 3:18:43!

Michel


201404 Rotterdam marathon Arie RdamMarVandaag mn 4e marathon gestart en gefinished en hoe !!!! De eerste 17 km gingen prima en toen begon ik het benauwd te krijgen en kreeg mn ademhaling niet onder controle. Op de 20 km waar Cris, HenkJan, Silvia, Gerard en Sylvia stonden bijna overwogen om uit te stappen maar door een paar schoppen onder mn hol een reminder aan een Ironman finish toch weer op pad gegaan.

Ademhaling werd er niet beter op dus moest af en toe wel wandelen om op adem te komen om vervolgens weer verder te kunnen. Bij de Kubuswoningen van Bert en Erica wat bemoedigende woorden gehad, wat vaseline gesmeerd hier en daar en weer op pad. Silvia zou hazen in het Kralingse bos maar dr viel weinig te hazen hahaha. Laatste stuk ging toch weer sneller dan het middenstuk van de marathon en dat geeft ook altijd een goed gevoel als je weer mensen inhaalt.

Uiteindelijk gefinished in 5:05 uur, mijn slechtste marathon ooit. Moet zeggen dat de marathon tijdens de Ironman beter ging en voelde, strange. Ik geef het gezeik met mn motor, pacemaker en de griep / hoest maar de schuld en volgend jaar een nieuwe poging.

Wil iedereen die is komen aanmoedigen bedanken, ook diegene die een berichtje gestuurd hebben. Bert en Erica voor het klaarstaan de gehele dag, Silvia voor het hazen en uiteraard iedereen die bij Cris en HenkJan was voor die trap onder mn hol en alle anderen die ik langs de kant gezien heb, super bedankt.

Zal zo eens kijken wat alle anderen gedaan hebben, hopelijk heeft iedereen zijn of haar doelstelling behaald.

Ga ik nu maar eens pizza bestellen en mezelf op de bank parkeren.

Arie


Het zit er weer op! Tevreden met mijn tijd! Wel aardig kapot gegaan aan het einde! Nu met de beentjes omhoog! En een dikke vette pizza!

Martin


Er was die dag ook een Rotterdam Mini-marathon.

Joey werd heel knap 12e overall van de 2600 deelnemers op de 4.2km Mini-marathon in  15:33 min

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *