Rotterdam marathon 2016

201604 Rotterdam marathon Henk Hage f-larsZondag 10 april 2016

Een ruime delegatie TVS-ers stond aan de start van de Rotterdam marathon.

Helaas moest Jay al vroegtijdig met een blessure de strijd staken. Ook Paul had zijn dag niet.  Peter Verhelst liep de Bussiness Duo marathon, zijn halve marathon ging in 1:32:09 uur. Enkele ervaringen van deelnemers staan in de reacties onder de uitslagen. Lars Vitscher en Virgill Mighorst maakten veel foto’s.

201604 Mini marathon Kim f-wendyOp zaterdag werd de mini marathon over 4,2 km gelopen. Joey werd 3e in 13:50 min, Kim 3e dame in 17:38 min.

Henk Hijdra


Lieve allemaal. Helaas geen finish voor mij…Wel ruim 25 km gelopen tot de 21 liep ik super op schema,daarna gaan wandelen en doorgelopen naar de 25 km daarna uitgestapt(luisteren naar je lichaam), opspelende kniepijn en blaren die ik nooit heb …maar goed blij ,en lekker gelopen met uitlopen toch ruim 30 km volbracht..Respect voor alle finishers! !! Thanx Ilse van der Leij en Carlijn Kolmeijer en Petra de Kramer voor de massages vooraf. Iedereen bedankt voor de support :Henk-Jan Benschop, Cris Rosmolen, Loena Bank, Virgill Mighorst en alle andere TVS-ers!!

Paul van der Leij


201604 Rotterdam marathon JayHelaas bij 16 km uitgestapt. Bij 5 km voelde ik me pees al opzetten. Iets stijver gaan lopen maar bij 12 km lukte dat ook al moeilijker. Ondertussen tempo terug gezakt naar 7:00. Bij 16 km stond mijn vriendin en daar gestopt. Nu eerst herstel en dan knallen in Luxemburg. Rest van de lopers nog veel succes en ik zie jullie bij de finish…

Natuurlijk alle TVS’ers bedankt voor t aanmoedigen onderweg die ik gezien heb. Sinds ik lid ben heb ik mezelf enorm zien groeien allemaal dankzij jullie enorme inzet en toewijding en motiverende prestaties.

Jay Biharie


Wesley Bouman3:07:27 uur
Edwin van Straten3:17:18 uur
Erik Bal3:25:38 uur
Theo Kraaijenbrink3:28:02 uur
Hielke Schurer3:33:52 uur
Sebastiaan Gesquiêrre3:34:24 uur
Jeroen v't Verlaat3:37:10 uur
Patrick van den Kerkhof?3:39:12 uur
Michel Siep3:46:29 uur
Delphin Kruithof Kremer4:05:11 uur
Angela Krijgsman4:05:12 uur
Hans Akershoek4:16:26 uur
Henk Hage4:23:14 uur
Paula van den Kerkhof4:59:48 uur
Ed Erkelens?????
Paul van der LeijDNF
Jay BiharieDNF
4 antwoorden
 1. Henk hage
  Henk hage zegt:

  Mensen bedankt voor de aanmoedigingen op deze prachtige dag, en alle finishers gefeliciteerd. Het blijft toch een pleuris eind zal ik maar zeggen! Mijn marathon ging goed (binnen de 4 uur) tot ongeveer 28 km, vanaf hier ben ik met een verkrampte kuit naar de finish gestrompeld en heb mijn 11e rotterdam als Master volbracht.
  Ondanks de blessure heb ik erg genoten , super

  Gr henk hage

  Beantwoorden
 2. Erik Bal
  Erik Bal zegt:

  Hallo, ten eerste iedereen bedankt voor de support. Volgens zeggen zag het er goed uit maar dat voelde (zeker aan het einde) niet zo. Ik ben gestart met de gedachte om deze te finishen binnen de drie en een half uur en dat is ook gelukt. Redelijk vlak gelopen, maar wel alleen. Ed startte 10 minuten later en Theo stond helemaal voorin het startvak. Ik merkte op 10 KM al dat het warm was en dat ik geen drinkpost over mocht slaan, elke post twee bekers water hebben mijn marathon gered. + de Cola die ik van Jan (vd Meijs) gehad heb op 34 KM.
  Er was volgens mij meer publiek als andere jaren, en ik heb de laatste 500 meter ook alleen maar gedribbeld en verwonderd om mij heen gekeken, naar alle juichende mensen. Wat een ongelooflijk publiek hier weer in Rotterdam.
  Nu nog herstellen en dan weer zachtjes beginnen met trainen.

  Beantwoorden
 3. Peter Verhelst
  Peter Verhelst zegt:

  Goedemorgen, allereerst iedereen gefeliciteerd met alle prestaties! Ikzelf ben ingevallen bij de Business Duo Marathon. Daarom sta ik niet vermeld bij de uitslagen. Uiteindelijk de halve gelopen in 1:32:09! Was een super dag! Alle toeschouwers bedankt voor de aanmoedigingen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *