Stiekeme actie van TVS’90 opmaat voor gedenkwaardig weekend

Zaterdag

Enige tijd terug werden we gebeld door Caroline die vroeg of ik op een bepaalde datum niks anders te doen had. “Waar is het voor?”, vroeg ik, maar kreeg geen duidelijk antwoord. Op 12 februari keek ik in de agenda en vroeg Yvonne: “Hé er staat nog iets van Caroline voor morgen”. Yvonne: “Ik heb daar niks van gehoord, dan zal ze het wel vergeten zijn”. Maar ’s avonds belde Caroline, dat Gerard en Sylvia ons zouden afhalen.

De volgende dag bleek ook Gonnie in de auto te zitten en toen we bij Caroline kwamen, bleken Ron en Ria er ook te zijn. Met zijn achten hadden we een lekkere lunch. Op een bepaald moment bleken we opeens weg te moeten gaan. Richting Rotterdam waar we bij Café Brazzo uitstapten. Binnen bleek een contigent TVS-ers aanwezig, het werd nu wel serieus iets.

Dat “iets” bleek de Snerttram te zijn waarmee we een leuke rondrit door Rotterdam maakten. De laatste 3 jaar kom ik daar niet meer, dus het was leuk om het allemaal weer terug te zien. Na de rit met snert en een drankje gingen we naar Café Loos. Maaike, Arie, Wendy en Jeroen kwamen er ook nog bij en het werd nog gezelliger. Denkend aan de dag van morgen, flink wat calorieën verstouwd. Moe maar happy werden we terug naar huis gebracht.

alle foto’s van Caroline en Frank

filmpje


 

201602 Snerttram 02201602 Snerttram 05201602 Snerttram 03201602 Snerttram 04201602 Snerttram 07201602 Snerttram 06201610 Snerttram

 

 

 


Zondag

201602 Henk 5km loopGoed geslapen, dus uitgerust naar SPARK waar ik voor het eerst in anderhalf jaar een 5 km loop, georganiseerd door Roparunteam 154, ging doen. Had er erg veel zin in. De calorieën van gisteren gaven me vertrouwen. Bovendien ging Ria als mental Coach en verzorger op de fiets mee en Caroline dartelde om me heen om foto’s te maken. Veel belangstelling van TVS-ers en Sparkers die me succes wensten. Het ging buitengewoon: ik vertrouwde er op dat ik ruim binnen de 45 minuten zou kunnen eindigen, zo rond de 41-42 min zou mogelijk moeten zijn als alles goed ging.. Het werd 39:44 min, dat had ik toch niet verwacht. Ik de officiële uitslag stond zelfs 38:51. Dat lijkt me een foutje volgens mijn Garminklok.

Al met al een weekend om nooit te vergeten. Wat is TVS’90 toch een geweldige club.

Henk

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *