Toyo Tires NK Run Bike Run

Supertrots zijn wij met onze nieuwe hoofdsponsor en naamgever TOYO TIRES.

Ons evenement heet daarom vanaf vandaag officieel het TOYO TIRES NK Run Bike Run.

TOYO TIRES heeft als slogan ‘Driven to perform’ en wat past er nu mooier bij een sportief evenement als het onze waarbij ieders persoonlijke prestatie centraal staat. Het beste uit jezelf halen! Of je nu meedoet aan het NK, recreatief of als DUO.

TOYO TIRES is een Japanse autobandenfabrikant met lokale verankering in de Benelux. Het verkoopkantoor is gevestigd in het in triathlonland zeer bekende Oud-Gastel. TOYO TIRES staat voor  70 jaar innovatie, kwaliteit, performance en uitmuntende service. Naast het NK Run Bike Run in Spijkenisse is TOYO TIRES tevens partner van AC Milan, Leicester City en de IAAF 2018 (recent het WK Atletiek in Birmingham) en het NK Schaatsen Allround en Sprint. Een mooi rijtje om tussen te staan dachten wij zo.

Naast een zeer prettige financiële steun, ondersteunt TOYO TIRES ons met promotiemateriaal, vallen er binnenkort met like-deel-win acties startbewijzen te verdienen en wordt er een nog nader te bepalen sportstimuleringsprijs voor de jeugd beschikbaar gesteld. Hou dus onze social media goed in de gaten.

“Driven to perform”, ook voor ons als organisatie.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *