Weert Divisie wedstrijden

201505 TVS dames 1e in Weert 2e divisie 201505 TVS heren 2e divisieteam 3e in WeertSuperprestaties bij de stadstriathlon in Weert! In de dames tweede divisie werd de 1e plaats gehaald door de TVS dames (Loena, Cris, Angela, en Amanda). Mede dankzij de overwinning van Loena die als tweede het water uitkwam, bij het fietsen de kop overnam en deze daarna niet meer afstond!

Het heren 2e divisieteam (Hielke, Martin, Joey, Ruben) werd heel knap 3e.
Ook de heren in de 3e divisie deden het prima met een 19e plek!

– Jeroen v’t Verlaat


Stadstriathlon in Weert was afgelopen weekend het decor voor de 2e en 3e divisie wedstrijd. De 2e wedstrijd van dit seizoen. De heren van de 3e divisie hebben zich goed laten zien in deze wedstrijd en zijn 19e van de 31 teams geworden en staan nu in de tussenstand 24e. Laurens en Gerard waren aan elkaar gewaagd en Karl en Edwin lieten ieder een indrukwekkende opmars zien tijdens het lopen.
De dames toverden met hun prestatie iets unieks uit hun hoed. Een 1e plaats voor Loena (2e loop en zwemtijd) en een 5e plaats voor Cris(snelste fietstijd). Met daarbij gevoegd de zeer goede prestaties van Amanda(31e) en Angela(46e) kwamen de dames thuis met een 1e plaats als team!!!!!!!!. in de tussenstand staan de dames nu 3e.
De heren van de 2e divisie hebben zich ook heel goed gepresenteerd. Met een 7e plaats voor Hielke, een 10e plaats voor Martin en een 13e plaats voor Joey en een 53e plaats voor Ruben. Als team zijn onze jongens hierdoor 3e geworden. en in de tussenstand staan zij nu 7e.
Naast deze goede uitslagen was het bere gezellig en ze in Weert wie TVS is. En onze tegenstanders weten nu ook dat er rekening met ons gehouden moet worden. Veel profijt hebben wij gehad van onze mooie en storm bestendige tent.
Als team captain ben ik zeer trots op alle deelnemers. Via deze weg wil ik de reserves bedanken voor hun flexibiliteit.
zonder jullie waren deze mooie team prestaties niet mogelijk geweest.

een hele trotse teamcaptain,

– Arjen Teijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *