Derde divisie wedstrijd in Oss

Na de tweede divisie mannen en vrouwen in 020 was het nu weer de beurt aan de derde divisie mannen in de triathlon in Oss. Stephan, Remco en Rene wisten daar met hun teamprestatie (27ste in de dag uitslag) de 25ste plek in de tussenstand vast te houden. Onze vrienden van team Hope werden 11de in de dag uitslag.

Remco schreef een leuk verslag:

“Geen rustige voorbereiding, geen TVS-tent, nagenoeg geen publiek, geen gezelligheid achteraf, geen napraten.

Wat wel? Een top parcours en op stap met twee medestrijders René van Erk en Stephan Vitscher en drie ’tegenstanders’ Wesley Schol Wesley Bouman en Sebastiaan Gesquiêrre.

Onderweg naar Oss hadden we ons strijdplan al doorgesproken en besloten dat de Heren van Hope voor ons geen concurrentie zouden vormen vandaag. Van hun hadden we niets te duchten.

Dat bleek te kloppen, want geen van ons drieën heeft ook maar 1 van hun drieën gezien tijdens de race. Missie geslaagd.

Een slagveld in een zijtak van de Maas zorgde voor een onrustig zwemonderdeel. Stephan als eerste op de kant, gevolgd door mij en kort daarna Rene. Een heerlijk fietsparcours uit 1 rechte weg tussen Neerlangel en Ravenstein zorgde voor een fraai gemiddelde van 38,3. Daarmee haalde ik Stephan na 7 km in, die ook na 19km nog door René werd ingehaald.

Op het loopondereel kwam Stephan al weer snel over zowel Rene als mij heen en finishte daarmee als eerste TVS-er (althans die in ons fraaie pakkie lopen). Het lopen was voor Rene net een km tekort waardoor ik hem voor kon blijven.

Onderweg werden wij verblijd met de aanwezige harde kern van TVS, Fred Meyboom. Top Fred, dank daarvoor!

Al met al een geslaagde wedstrijd en allen prima gepresteerd.

Helaas nog geen uitslagen op mylaps, dus klassering niet bekend. Ben benieuwd waar de Hopemannen zijn geëindigd…..”

– Remco Vitscher

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *