Zwemloop Vrijenburgbos, zondag 14 juni 2015

Vandaag meegedaan met de zwemloop Vrijenburgbos in Barendrecht.

Deze zwemloop werd voor het eerst georganiseerd door 010 Swim Experience. Had me voor de langste afstand ingeschreven (500 mt – 4,8 km).

Het zwemwater was prima. Wel een tijdje getwijfeld of ik zonder wetsuit zou gaan zwemmen, maar toch voor de wetsuit gekozen. Voor deze afstand was het 2 rondjes om de boeien zwemmen. Het lopen was een leuk rondje, maar door het nieuwe schelpenpad toch wel flink zwaar. 4 rondjes van 1,2 km. Eindtijd 42:20 min.

Erg genoten van de sfeer en de kleinschaligheid van het evenement.

– Yvonne Hijdra


Een nieuw evenement dat meer deelname verdient. Goed begonnen door TVS90. Hilke Schurer won de lange afstand en ons kersverse jeugdlid Floor de Kwant werd 2e op de korte afstand.

– Henk Hijdra

 

uitslag: 500m zwemmen, 4,8 km lopen

Hielke Schurer   25:28 min, winnaar

Karl Snoek        31:09 min

Mark v Gelder    34:36 min

Yvonne Hijdra    42:16 min

 

uitslag: 250m zwemmen, 2,4 km lopen

Floor de Kwant   18:36 min, 2e

2 antwoorden
 1. Floor de Kwant
  Floor de Kwant zegt:

  Hallo TVS 90 leden.

  Mijn naam is Floor de Kwant en ik ben vanaf deze week jeugdlid van TVS 90. Met een aantal mensen heb ik al kennis gemaakt tijdens de trainingen in Spijkenisse en het in het zwembad.in Hoogvliet.

  Ook ik heb afgelopen zondag meegedaan aan de ZwemloopVrijenburgbos, maar omdat ik nog geen ervaring had met de combinatie lopen / zwemmen heb ik gekozen voor de 250m zwemmen en 2,5km lopen. Het zwemmen ging me goed af (ik kwam als eerste uit het water) maar tijdens het lopen werd ik toch nog door één dame ingehaald. Ik vond het een erg leuke ervaring en heb de smaak te pakken gekregen.

  Ik kijk er naar uit om aan meer van dit soort evenementen mee te gaan doen in de toekomst en kennis te gaan maken met de rest van de leden.

  Tot gauw.

  Floor de Kwant

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *