Groningen triathlon

201606 Groningen Kim fiets201606 Groningen Kim finishGroningen, zondag 19 juni 2016.

Vandaag meegedaan in Groningen aan de toch wel meest-chaotische wedstrijd tot nu toe in mijn ‘triathloncarrière’? .
Vanochtend vroeg wakker, want half7 stond de taxi voor deur (nogmaals bedankt Nikita ?). Voelde me goed en had er zin in! Na 3 uur rijden aangekomen in het hoge noorden.
Ruim op tijd om alles klaar te zetten in de wisselzone, te “verkennen” en in te lopen. Maar alles was zo onduidelijk dat we bijna op moesten schieten.
Om kwartover11 stonden we allemaal klaar bij het water om te gaan zwemmen. Na een oké-zwemonderdeel een pittig ver stuk lopen naar m’n fiets. Normaal is dat niet in m’n nadeel, maar volgens mij vond niemand dit lekker lopen door een ‘moerasgebied’. Na een redelijk snelle wissel de fiets op. Kreeg m’n schoenen niet aan! Flink gescholden maar eenmaal in m’n ritme te zijn gekomen ging het best lekker. Al waren de bochten levensgevaarlijk met diepe plassen, tegenliggers (vd triathlon zelf) en kleine steentjes. Wel levend van de fiets gestapt naast Silke, waarmee ik samen begon met lopen na een langzame wissel omdat ik m’n schoenen niet aankreeg. Snel ingehaald en een verschrikkelijk looponderdeel. Kon gewoon niet harder vandaag. Waar ik de fietsbenen vandaag redelijk te pakken had, waren de loopbenen nergens te bekennen. Gefinisht op een 5e plaats! Niet ontevreden, maar zeker geen goede wedstrijd gedraaid.
Volgende week in Oud Gastel gaan we weer knallen!

Iedereen bedankt weer voor de aanmoedigingen en de foto’s!!

– Kim van ’t Verlaat

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *