Ironman Zürich 2017

Zürich, 30 juli 2017

IRONMAN ZÜRICH 2017… De mooiste en tegelijk de zwaarste triatlon die ik ooit gedaan heb… Wat een mooie stad en omgeving… Het water is kraakhelder… De bergen zijn stijl en lang… En het loopparcours staat vol met duizenden toeschouwers… Met een tijd van 10:45 in mijn hoofd ben ik licht teleurgesteld met mijn 11:18… Tot de halve marathon zat ik perfect op schema maar ik merkte dat zelfs 6 min de km er niet meer in zat… Het was zo heet… Zelfs 23 gelletjes en al die liters drinken hielpen niet… Het was gewoon op… Dus ik heb de tijd losgelaten en genoten van de omgeving en de mensen… Deze IRONMAN is een aanrader voor alle triatleten… Ik kan me niet voorstellen dat er nog een mooiere bestaat…
Iedereen bedankt voor het volgen en de lieve berichten… Ik ga nu echt genieten van mijn vakantie… Samen met mijn 2 geweldige fans… Schatje bedankt voor alles… ?

– Delphin Kruithof Kremer

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *