Jubileum 5 januari 2015

De foto is uit 1991, toen bestond TVS’90 één jaar. Voorzitter Remco Vitscher toonde nog meer foto’s uit de begintijd van TVS’90.

“Momenteel zijn er 89 leden. Nog nooit zoveel aan het begin van het jaar”. Aldus de woorden van onze ledenadministrator Edgar Willemse die in het zonnetje gezet werd. Al 25 jaar administrateur, maker van het clubblad en de eerste TVS website die juist op deze avond ophield te bestaan. Een verdiend erelidmaatschap voor een verraste Edgar. Ook waren er bloemen voor andere de leden die het 25 jaar wisten uit te houden bij deze club: Cor van’t Hof, Ed Erkelens, Marcel Lindhout en de afwezige Henk Hage (op vakantie). Champagne voor de hele club met een toost op de volgende 25 jaar.

De nieuwe website werd onthuld, gebouwd door Sylvia Maaskant, Jeffrey van Haasteren, Ruben van Dijk en Henk Hijdra. De komende maanden worden de ontbrekende delen nog gerealiseerd.

Toen was het tijd voor het Jubileumprogramma: Bart Monster presenteerde de overige leden van de Jubileumcommissie, gekleed in de nieuwe TVS-polo (ook weer een klus van Edgar).

Via een ludiek filmpje en een Skype gesprek met de op vakantie zijnde Cris Rosmolen werden de leden niet veel wijzer gemaakt. Bart lichtte het mondeling toe en toen was het officiële deel voorbij.

De evenementen zullen in de agenda op de website opgenomen worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *