Halve van Westvoorne 2015

Zondag 4 januari 2015

Vandaag hebben we een sportieve dag gehad. Mijn kinderen hebben meegedaan met de 2 km en hebben dit in een tijd van 9:44 gelopen. Apetrots uiteraard en toen ging ik de 10 km lopen. De start ging goed en mijn tempo was lekker, ik liep op de zesde positie en de koploper liep alleen. De overige vier liepen in een groepje, daarachter liep ik alleen. De koploper was op een gegeven moment uit mijn zicht en de vier voor mij bleven op dezelfde afstand. Na het geploeter op het strand en de klimduin kwam een mooi parcours ,weliswaar veel zand, maar het was goed beloopbaar. Begin dit jaar had ik mij voorgenomen om mijn 5 km en 10 km tijden wat te verbeteren en vandaag wilde ik een goede degelijke tijd neerzetten om dit later in het jaar te kunnen verbeteren. Na lekker gelopen te hebben kwam de finish al in zicht. Nadat ik tot tweemaal toe op mijn horloge had gekeken zag ik de tijd van 26:13 staan. Zo vroeg in het seizoen en nu al een PR en zover ik weet ook een nieuw TVS-record. Maar toen begreep ik van mijn medelopers dat we verkeerd gestuurd waren. Dit was trouwens mijn eerste keer ooit dat ik wel gefinisht ben maar niet in de uitslagenlijst voorkom. Ik hou het maar op een spook pr. Later zag ik Kim, Joey, Jeroen en Arjen finishen op de 5 km, Rene van Erk zag ik finishen op de 10 km.

Karl Snoek

 

Uitslagen:

halve marathon 10km
Christiaan Monna 1:31:14 uur 6Hsen René van Erk 48:19 min 5eH
Pieter Heggen 1:26:24 uur 3H45 Karl Snoek DSQ (zie boven)
Sebastiaan Gesquièrre 1:38:12 uur Angela Krijgsman 56:38 min
Michel Siep 1:45:17 uur
Richard Gouw 2:00:44 uur
Wendy v’t Verlaat 2:07:20 uur 5D40 5 km
Joey v’t Verlaat 20:04 min 4eH
Jeroen v’t Verlaat 21:26 min 5eH
Arjen Teijn 21:46 min 6eH
2 km
Esmee Snoek 9:44 min 5eM
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *