Run-Bike-Run Geel

Het 15e weekend van 2018, It’s race-day, Nee het is race WEEKEND, met dike letters staan 7 en 8 april in de agenda. 7 april is de 2e wedstrijd in het geweld van de Run-Bike-Run series 2018. Seizoen 2017 hadden wij als TVS’90 prima afgesloten met een 12e plek binnen dit sterk bezette deelnemersveld en na wat reclame te hebben gemaakt aan het begin van het jaar is het gelukt om enthousiaste leden bij elkaar te krijgen om ook dit jaar mee te doen met de Series.

De eerste wedstrijd (teamrelay) werd een week geleden afgewerkt door Jan, Dennis, Ferdi en Christian en dit weekend werd er door Jan, Ferdi, Jeroen v/d Z. en Christian afgereisd naar onze zuiderburen om in Geel te starten voor een 2,5/20/5km wedstrijd. De weergoden waren ons goed gezind, het parcours was deels onverhard en de materialen (incl. de lichamen) stonden er strak bij.

Het startschot viel en als pijlen uit een boog schoten de deelnemers weg. 75% van ons team kon de grootste groep bijhouden en gingen samen de wisselzone in. 25% (ik) moest de groep iets laten gaan (overigens bewust met de gedachte aan morgen) en kon na een goede wissel aansluiten bij enkele deelnemers die tijdens het fietsen de groep moesten laten gaan.

Jan kon mooi mee blijven gaan met de groep en kon na een goede wissel en 5km loop een prima prestatie neerzetten. Ferdi moest is het wiel van Chris afzien maar door goed teamwork begonnen ze samen aan het looponderdeel en tot grote verbazing van Jan kwam Chris als 2e teamlid over de streep, bij ferdi had het fietsen veel energie gekost maar heeft zich netjes door die 5.000m heen geknokt. Jeroen had helaas last van een loszittend zadel en moest het fietsonderdeel grotendeels zelf afleggen maar liep en hele goede 2e run.

Voor iedereen was het weer een mooie ervaring en word er uitgekeken naar de 3e wedstrijd. Dit zal zijn het NK run-bike-run in Hoogerheide.

Ondanks het hoge niveau blijven het mooie wedstrijden om je wissels te trainen en om wedstrijdervaring op te doen waar je de rest van het seizoen profijt van kan hebben.

Wij hopen dat andere leden zich niet laten afschrikken door de snelle tijden want onze gedachte is #meedoenisbelangrijkerdanwinnen #het seizoenbegintnetmaarnualeengoedebasis #2019meerdeelnemersvanuitTVS

1 antwoord
  1. Joop van opstal
    Joop van opstal zegt:

    Goed bezig geweest als Team en dat is de bedoeling om het samen naar je zin te hebben en een mooi prestatie neer te zetten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *