ls je vijf keer per week de marathon doet, wil je ook wel eens wat afwisseling. Daarom komt niemand minder dan John Buijsman (aka Gerard) op vrijdag 9 juni naar de Campus Hoogvliet en de Scholentriathlon Hoogvliet-Spijkenisse!!
We verwachten dat John om circa 15:30 uur finisht op de Campus, alwaar hij geïnterviewd zal worden door onze triathlonspeaker Ruud de Haan.
Daarna kun je met John (uiteraard nog in sportkleding) op de foto.
Luxor Theater steunt deze sportieve actie van John met vijf van de enige echte knal roze-gele T-shirts. Daarvan stellen we er een beschikbaar aan de leerling die individueel het meeste heeft opgehaald voor de sponsoractie voor de stichting Hulphond.
De vier andere shirts worden geveild waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Hulphond Nederland. Bieden kan door een bericht te plaatsen op deze pagina. Op maandag 5 juni om 18:00 uur eindigt de veiling en worden de vier hoogste bieders op de hoogte gesteld. Uiteraard worden die uitgenodigd het shirt persoonlijk op te halen op vrijdag 9 juni zodat je ook nog even met John op de foto kunt.
Bijgaande foto’s zijn van Johns inspanningen tijdens de Rotterdam Marathon van 9 april 2017.
Bieden kan vanaf…..NU via onderstaande Facebook-pagina!