Zwemloop Vlissingen

Zaterdag 9 januari, 2016.

1e wedstrijd van het jaar is een feit. Tevens ook de 1e wedstrijd van 5 van het Haverkamp zwemloopcircuit.

Arjen, Anita, Jay, Ferdi, Jitske en Hidde and family en ikzelf waren afgereisd naar Vlissingen. TomTom kon het nog net vinden.

Je kon meedoen op de 1/4de, de 1/8 en de 1/16. Arjen en ik gingen voor de ¼, Ferdie, Jay en Hidde voor de 1/8 en Jitske voor de 1/16.

201601_Arie zwemloop Vlissingen

Om 14:00 uur mochten Arjen en ik starten. Zwembad was erg helder en schoon water dus niet erg om in te zwemmen. Zwemmen ging super, maar de wissel en dan naar buiten viel wat tegen met die koude wind op de benen. Arjen’s hamstring speelde op dus hij moest na 2 ronden stoppen. Ikzelf kwam wat moeilijk op gang, maar na 1.5 km kon ik mijn beoogde tempo pakken.

201601_zwemmen zwemloop Vlissingen 201601_zwemmen zwemloop Vlissingen

Om 15:00 uur startten de 1/8, gevolgd door de 1/16. Volgens mij ging het zwemmen goed bij iedereen. Jay had een dag er voor zijn nieuwe trisuit binnen gekregen, dus die voelde zich als een vis in het water en zwom zelfs sneller dan z’n 500 meter test vorige week.

Terwijl zij gingen lopen was de ¼ bijna klaar, Hidde kwam ik dan ook tegen op het parcours, hij oogde fris en had een mooi tempo.

201601_Jay zwemloop Vlissingen20160_Hidde zwemloop Vlissingen

Bij de finish dacht Ferdi dat hij klaar was, maar er werd toen verteld dat hij nog een ronde moest dus daar ging hij weer. Er zat een aanloopstuk in het parcours dat telde niet mee. Als laatste ging Jitske nog aan het lopen in haar wedstrijd. Zij werd 1e bij de dames, dus heel goed gedaan.

Trouwe supporter Anita was ook gezellig mee en zij maakte een fotoserie. Was een gezellige middag, wedstrijd was goed georganiseerd en na afloop nog een bakkie lekker warme snert.

Heb al zin in de volgende!

-Arie v.d Kuil

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *