Zwemwedstrijd clubcompetitie

Bij de zwemwedstrijd van de clubcompetitie waren stonden dit keer 48 atleten aan de start. Na de start-toeter mochten ze zich mengen in de strijd om de 500m (of eigenlijk 610) en 1000m (1220) door het voedingskanaal af te leggen. Het was weer een mooie opkomst!

Met nog slechts 1 clubcompetitie-wedstrijd te gaan is de strijd om het podium nog steeds razend spannend. Bij de dames jeugd zijn de eerste en tweede plek inmiddels vergeven aan Kim van ’t Verlaat en Jitske Weersma, maar wie staat er na de tijdrit als nummer 3 op het podium? Bij de dames senioren is de eerste plaats in handen van Joekie de Hoog. In de strijd om de tweede plek zijn Yvonne Hijdra en Rianca Pronk nog in een felle strijd verwikkeld. Kunnen andere dames zich nog mengen in de strijd om de derde plek?

Bij de Heren Junioren kan het nog steeds alle kanten op. Ferdi Yildiz staat op het moment bovenaan met 197 punten. Zowel Joey, Pim en Roel hebben nog zicht op het podium. Bij de Heren Senioren is de strijd om het podium nog gaande tussen 6 ateleten; Ricardo Diericx, Jeffrey van Haasteren, Karl Snoek, Bart Visser, Ruben van Dijk en Edwin van Straten kunnen allemaal nog op het podium eindigen. Ook bij de Heren 50+ zijn nog 6 mannen in strijd voor het podium. Frank Heusdens, Gerard Bank, Henk Hijdra, Arjen Teijn, Theo Kraaijenbrink en Hiro Asakura hebben op 29 augustus de laatste kans om hun plekje op het podium in te nemen of te verdedigen.

Hieronder vind je de uitslagen van afgelopen zwemloop, en de tussenstand van het klassement voor de clubcompetitite.

Results CC5

TVS Tussenstand5

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *